Perinteinen kesäteatteri Tampereen komediateatterissa on maanantaina 12.7.2021. Tilaisuuden järjestää aiempien vuosien tapaan Tampereen Insinöörit ry. Kyseessä on yksityisnäytös pelkästään Insinööriliiton jäsenille ja heidän aveceilleen. Näytökseen otetaan vain 50% normaalista yleisömäärästä.

Hyvinkään-Riihimäen Insinöörit ovat varanneet näytökseen 30 kpl lippuja sekä linja-autokuljetuksen (50 hlön bussi). Lähtö Hyvinkään Linjalasta klo 15.30 ja Riihimäen Matkakeskuksesta klo 16.00. Esitys alkaa klo 18.00. Hinta: 20 €/jäsen ja 30 €/avec. Hinta sisältää väliaikatarjoilun.

HUOM! Jokainen osallistuja tulee ilmoittaa erikseen.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Pirunpellosta ja maalaiskomedioista tuttu kaksikko, käsikirjoittaja Heikki Luoma ja ohjaaja Jukka Mäkinen tuovat Komediateatterin näyttämölle viimeisimmän sarjansa näyttämösovituksen. Rooleissa pääosin tv-sarjasta tutut kasvot mm. Esa Latva-Äijö, Janne Kataja, Karoliina Vanne, Tuija Vuolle jne.

Kun työtön, melkein ammattikoulun käynyt asentaja Jaska Alho (Janne Kataja) löytää korjattavaksi tuodun auton takalootasta salkullisen rahaa, alkaa melkoinen kilpajuoksu, sillä rahoille ilmaantuu muitakin ottajia. Samaan aikaan kun Jaska piilottelee rahojaan, käyvät Anssi Korpela (Esa Latva-Äijö) ja Miisa Perttula (Karoliina Vanne) taistelua kaivosyhtiötä vastaan, joka uhkaa tehdä Etelä-Suomen suurimmasta suosta kaivoksen. Tässä taistelussa oveluus ja salkullinen rahaa ovat tarpeen.

Kesäteatteri ”Korpelan kujanjuoksu” 12.7.2021