Insinöörigolf 19.8.2017 klo 11.00 Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan insinöörit ry järjestää taas tänä kesänä jokavuotisen inssigolfin ja kutsuu Hämeen- ja Keski-Suomen piirin insinöörit mukaan golfaamaan. Alla tietoja tapahtumasta, ilmoittautumiset suoraan Hämeenlinnan insinöörien kautta.

 

Aika:                 19.8.2017 klo 11:00

Paikka:              Aulanko Golf, Eversti 18 reikää

Kilpailu:             INSINÖÖRIGOLF

Kilpailumuoto:   Tasoituksellinen pistebogi

Aika:                 19.8.2017, 1. tii klo 11:00

Kenttä:              Aulanko Golf, Eversti 18 reikää

 

Hinta/osallistuja: Everstin pelioikeudella pelaavat 10 euroa, vieraat 60 euroa. Hinnat sis. alv.

  • sis. keittolounaan ja kahvin
  • sis. tulospalvelun + poletin
  • sis. palkinnot (3 parasta)

 

ILMOITTAUTUMISET: Sähköpostilla 15.8.2017 mennessä: nimi, jäsennumero, hcp, kotiseura

  • jos peruuttaa osallistumisen 15.8. jälkeen niin veloitus em. hintojen mukaan

 

Yhteystiedot/tiedustelut: risto.rumbin@pp.inet.fi tai aulis.vetelainen@pp1.inet.fi

Kenttätiedot: www.aulankogolf.fi

Tunnelmia pikkujouluista & 65-vuotisjuhlista 4.11.2016

Hyriläiset juhlivat 65-vuotiasta yhdistystä pikkujoulujen merkeissä perjantaina 4.11.2016. Paikalle saapui kiitettävät 75 osallistujaa. Iltaa vietettiin rennoissa merkeissä hyvästä ruuasta, seurasta ja musiikista nauttien.

Puheenjohtaja Tarja Antila kertoi alkuun terveisensä ja raotti Hyrin 65-vuotista historiaa.

 

Puheenjohtajan jälkeen Insinööriliiton järjestöjohtaja Tommi Grönholm kertoi terveisiä liittotasolta ja muistutti jäseniä pitämään huolta oikeuksistaan ja käyttämään hyväksi liiton palveluja. Tommi jakoi myös Insinööriliiton ansiomitaleja pitkäaikaisille aktiiveille. Niitä jaettiin yhteensä viisi, sekä pronssisia, hopeaisia että kultaisia. Ylpeä yhdistys onnittelee ansiokkaita aktiiveja!

Insinööriliiton järjestöjohtaja Tommi Grönholm jakoi ansiomitalit HyRin aktiiveille.
Insinööriliiton järjestöjohtaja Tommi Grönholm jakoi ansiomitalit HyRin aktiiveille.

 

HyRin ansiomitaleiden saajat. Onnittelut!
HyRin ansiomitaleiden saajat. Onnittelut!

Illan aikana vietettiin myös arpajaisia. Sisäänkäynnin yhteydessä osallistujat napsivat itselleen arpalipukkeen, jonka perusteella arvottiin kolme likööripulloa. Jokaiselle pullolle löytyi onnellinen uusi omistaja.

Seremoniamestarina toiminut Jukka Jalo suorittaa arvontaa, puheenjohtaja Tarja Antila toimi onnettarena.
Seremoniamestarina toiminut Jukka Jalo suorittaa arvontaa, puheenjohtaja Tarja Antila toimi onnettarena.

Ilta jatkui hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Musiikista vastasi tanssiorkesteri Rosalie, joka tanssitti innokkaimpia viimeisille sekunneille asti. Illan aikana käytössä oli myös photobooth, jossa sai käydä ottamassa kuvia sekä hassuilla somisteilla että ilmankin. Photobooth oli suosittu, ja lähes jokainen juhlija kävi siellä ikuistamassa juhlatunnelman.

 

Kahvipöydän tarjoilut olivat kohdallaan.
Kahvipöydän tarjoilut olivat kohdallaan.

 

Tanssiorkesteri Rosalie imaisi tanssiin mukaan.
Tanssiorkesteri Rosalie imaisi tanssiin mukaan.

 

Discopallo pyöri loppuun asti.
Discopallo pyöri loppuun asti.

 

HyRin hallitus kiittää juhlaan osallistuneita ja toivottaa rauhaisaa joulunodotusta.

Naisinssien ilta 29.4.2016

Hyvinkään-Riihimäen insinöörien naiset viettivät naisteniltaa Hyvinkäällä perjantaina 29.4. Hyriläisistä 23 innokasta naisinssiä pääsi ensin nauttimaan riemukkaasta stand upista, kun Naurun Tasapaino On the Road -kiertue saapui Hyvinkäälle. TV2:n ohjelmasta tutut koomikot naurattivat sekä naisinssejä että koko Hyvinkäätä. Mainittiinpa jopa Hyvinkään naapuri”lähiö” Riihimäki muutamaan otteeseen.

 

P4290115

Esitystä odotellaan alkavaksi

 

Naurun jälkeen jatkettiin iltaa ravintola Martinassa, jossa maisteltiin hieman erilaista iltapalaa, nimittäin fingerfood-hengessä mm. mozzarellatikkuja, sipulirenkaita sekä paneroituja kananpaloja terveellisiä kurkkuja ja porkkanoita unohtamatta. Ei niin kevyt illallinen sai naisinssien vatsat täyteen rennon rupattelun ja keskustelun merkeissä. Tällä kertaa kukaan ei jaksanut nauttia enää edes jälkiruokakahvia.

 

 

P4290125          P4290158

Runsas joukko naisinssejä osallistui iltamaan

P4290162

Martinan ”fingerfood” oli maukasta ja jätti jälkeensä kasan tyhjiä koreja

Loput kuvat pääsee katsomaan täältä.

Salpausselän kisat Lahdessa 20.2.2016

Lahden seudun insinöörit ry kutsuu kaikki Hämeen ja Keski-Suomen insinöörit ja heidän perheensä Salpausselän kisoihin Lahteen lauantaina 20.2.2016. Kisapaketti sisältää pääsylipun B-katsomoon ja huollon InsClubilla Rautatienkadulla, hinta 15 €/aikuiset ja 5 €/lapset. Lisätietoja sekä tapahtuman aikataulu täällä, ilmoittautuminen LSI:n tapahtumapostiin tapahtumat (at) lsi.fi. Kisoissa nähdään!

SalppurinKisat2016

 

Inssigolf 2015

 

Järjestäjänä: Hämeen ja Keski-Suomen piiri, Hämeenlinnan Insinöörit ry
Aika: 06.09. 2015 klo 11:00
Paikka: Hämeenlinna/Aulanko Golf, Hugo 2*9r
Pelitapa: pistebogey, tasoituksellinen kilpailu
Avoin kaikille Insinööriliiton yhdistysten jäsenille. Sitovat ilmoittautumiset 28.8.2015 mennessä. Lisää tietoa ja ilmoittautumisohjeet tästä.

IL_golfikisa 2015

Naisinssien päivä 23.5.

Aurinkoista naistenpäivää vietettiin Hyvinkään VehkaCenterillä. Paikalle saapui yhdeksän innokasta naisinsinööriä. Alkuun ihmeteltiin kiipeilyseinää, jonka kolmea eritasoista rataa pääsivät halukkaat kokeilemaan. Lähes kaikki uskaltautuivat ainakin kokeilemaan ja muutamat rohkeat kapusivat niin pitkään kuin lihakset jaksoivat. Vastoin odotuksia jännitävin osuus olikin melkeinpä alastulo kuin ylös kiipeäminen.

IMG_9909

Kiipeilyn jälkeen lätkittiin sulkapalloa sekä kaksin- että kolminpelinä. Loppuun pelattiin jännitävä lumisotapeli, jossa osallistujat jaettiin kahteen joukkueeseen ja yritettiin päästä vastustajan päähän nostamaan ”tötsä” pystyyn. Menoa hidastivat ”lumipallot” eli kevyet muovipallot, joilla parhaan mukaan yritettiin osua vastustajaan ja saada näin pois pelistä. Peli pysyi tiukkana loppuun asti, mutta lopulta punainen joukkue voitti siniset.

Liikuntasuoritusten jälkeen iloiset naisinsinöörit jatkoivat MedicinWomaniin, jossa päästiin nauttimaan makoisasta ruuasta leppoisissa tunnelmissa. Aktiivisen alkupäivän päätteeksi nautittiin vielä hyvällä omallatunnolla herkulliset jälkiruuat ja kahvit jutustellen niitä näitä ja pohtien HyRin tarjoamia tapahtumia. Naisinssien päivä sai kiitosta ja osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä!

IMG_0031

Frisbee-golf, Riihimäen Riutta 5.5.2015

Kun kerran kesä sieltä väistämättä hiljalleen saapuu, on aika myös kuulla uusia tuulahduksia työmarkkinoiden suunnalta. Jotta osallistujat saisivat kaiken hyödyn illasta irti reippain mielin, järjestetään tätä ennen tutustuminen uudehkoon ja rentoon kesäurheilulajiin; Frisbee-golf, laji jossa ikä eikä kunto ole esteenä. Välineet illan tapahtumaan tulee järjestäjän puolesta, mutta toki voi käyttää omiakin jos jo entuudestaan sellaiset omistaa.

Iltama saa alkunsa Riutan laskettelurinteen viereiseltä parkkipaikalta (Kormuntie 258, Riihimäki) klo 18.00 alkaen, josta myös ratakartta ohessa. Parhaiten lajia oppii ”heittämällä”, joten nopean alkuteorian jälkeen siirrymme pienissä ryhmissä suoriuttamaan radan väylät nro. 1-3. Lopuksi otamme koko porukan kesken tarkkuusheittokisan, jossa paras palkitaan.

Urheiluosuuden jälkeen jokaisella on varmasti jo hieman verensokerit alhaalla, joten tästä siirrymme viereiselle majalle kuulemaan Hämeen ja Keski-Suomen alueasiamies Olli Backmanin työmarkkina-aiheista puheenvuoroa ruokailun ohessa.

Mukaan tapahtumaan pääset ilmoittautumaan täällä.

riutta_riihimaki_ratakartta_2014_2

Kohti uutta uraa -seminaari, Lahti 24.3.2015

 

Tervetuloa Lahden Seudun Insinöörien järjestämään seminaariin ”Kohti uutta uraa”.  Aiheena on korkeasti koulutettujen uranvaihtosuunnittelu ja työllistyminen.

Seminaari järjestetään tiistaina 24.3.2015 klo 9.30–16.30 Lahden Aikuiskoulutuskeskuksessa, Kirkkokatu 16, 15140 Lahti (Lahden kaupunginteatterin vieressä). Ilmoittautuminen viimeistään 18.3. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet tästä.

Kohti-uutta-uraa-24032015

Salpausselän kisat, Lahti 7.3.2015

Inssit kohtaavat Salpausselän kisamontussa ja monot voidellaan ensin InsClubilla!

Salpausselän kisat järjestetään tänä talvena jo 90:nen kerran. Tervetuloa katsomaan talviurheilun huippuja ja kokemaan Lahden kisamontun ainutlaatuinen tunnelma!

LSI kutsuu Hämeen ja Keski-Suomen piirien insinöörien jäsenet perheineen Salpausselän kisalauantain 7.3.2015 tapahtumiin. Ohjelmaa on koko päiväksi. Lisätietoja tästä.

salpausselka

Järjestöjohdon neuvottelupäivät 30.-31.1.2015

Järjestöjohdon neuvottelupäivät järjestettiin Tampere-talolla 30.-31.1.2015. Aiheina olivat mm. uusi keskusjärjestö ja siihen liittyvä selvitystyö, jäsenpito ja -hankinta sekä Akavan, SAK:n ja STTK:n yhteisen järjestäytymisen edistämiskampanja. Eduskuntavaalit 2015 olivat myös tapetilla ja paikalla oli kolme insinööriehdokasta, jotka pääsivät vaalipaneelissa vastaamaan Insinööriliiton puheenjohtaja Pertti Porokarin tiukkoihin kysymyksiin. Etenkin uusi keskusjärjestö ja siihen liittyvä selvitystyö sai osallistujat aktiiviseksi ja keskustelua käytiin runsaasti.JJNP_300115

Paikalla oli jälleen kiitettävästi paikallisyhdistysten edustajia ympäri Suomea, joiden kesken päästiin vaihtamaan ajatuksia ja kuulumisia. HyRiltä paikalla oli kolme edustajaa, jotka olivat aktiivisesti osallisena tapahtuman ohjelmassa.